Máriatövis magolaj 100ml Solio

Termékek / Méregtelenítés, fogyás / Máriatövis magolaj 100ml Solio


Ár: 1 150 Ft
darab
Máriatövis magolaj 100ml Solio

A hideg sajtolásos eljárással készült máriatövis mag olaja a máj működését segítheti. A máriatövis mag szilibint és más flavonoidokat (szilidianin, szilimarin, szilikrisztin) tartalmaznak, ezek a vegyületek pedig májvédő funkcióval bírnak. A szilibin ugyanis megszünteti vagy csökkenti azoknak az anyagoknak a hatását, amelyek a májszövet elhalását, vagy a máj zsugorodását idézik elő. A szilibin "méregteleníti" a májat és elősegíti a regenerálódását.

A máriatövis mag olaja képes szabályozni a máj epetermelését, a májban termelődő koleszterint, ugyanakkor megszabadítja a szervezetet a mérgektől, minden olyan szintetikus maradványtól, ami a természetben nem fordul elő, így a szervezet önmagától nem is képes kiüríteni azokat. Akik terápiás jelleggel (pl napi 2-3 mokkáskanállal) fogyasztják ezt az olajat, az emésztésük javulását, gyorsabbá tételét, ezáltal a méreganyagok gyorsabb távozását/kiválasztását is megfigyelték.

A hidegen sajtolt olajokról még itt>>

A gyártóról:

1986-ban alapított magyar Solio Kft. termékei az olajos magvakból hidegen sajtolásos eljárással kinyert növényi olajak. A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított meleg sajtolású extrahált olajokkal szemben az, hogy hőkezeléstől, oldóanyagoktól és vegyszerektől mentes, így biológiailag sokkal értékesebbek az ilyen úton előállított olajok. Az egészséges táplálkozás egyre inkább igényli a növényi olajok kíméletes előállítását, ezt felismerve a Solio Kft. évről-évre fejleszti a termékválasztékukat és üzemüket egyaránt. Ma már kapacitásuk a napi 5000 liter étolaj előállítását is elérheti.


vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok