Mg+B6+Omega 3 / 60 db Herbiotikum

Termékek / Vas készítmények, Omega, B-vitamin, Magnézium / Mg+B6+Omega 3 / 60 db Herbiotikum


Ár: 1 785 Ft
darab
Mg+B6+Omega 3 / 60 db Herbiotikum

Szerves magnéziumot és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

60db tabletta – 1-2 havi adag (napi 1-2db tabletta)


OÉTI által notifikált és zöld pipával rendelkező termék
  • 150 MG SZERVES MAGNÉZIUM EGY TABLETTÁBAN
  • 10 MG B6-VITAMIN EGY TABLETTÁBAN
  • SVÁJCI RECEPTÚRA ALAPJÁN KÉSZÜLT TERMÉK, BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKE ALAPANYAGOKBÓL 
  • BIZTONSÁGOS, GONDOSAN KIVÁLASZTOTT ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
  • A MAGNÉZIUM FONTOS SZEREPET JÁTSZIK A NORMÁL VÉRNYOMÁS, ILLETVE IZOMMŰKÖDÉS FENNTARTÁSÁBAN, A CSONTOK ÉS A FOGAK SZERKEZETÉNEK MEGŐRZÉSÉBEN 
  • B6-VITAMIN ÉS MAGNÉZIUM TARTALMÁVAL HOZZÁJÁRULHAT AZ IDEGRENDSZER MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉHEZ
  • OVO-LAKTO VEGETÁRIÁNUSOK IS FOGYASZTHATJÁK*
  • A KÉSZÍTMÉNY KIZÁRÓLAG SZERVES KÖTÉSŰ MAGNÉZIUMOT (TRIMAGNÉZIUM-CITRÁT) TARTALMAZ, MELY RENDKÍVÜL HATÉKONYAN HASZNOSUL

 FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Naponta 1 tabletta 1 nagy pohár vízzel.

 TERMÉKLEÍRÁS

Szerves magnéziumot és B6 vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.  A B6 és a magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. A magnézium fontos szerepet játszik a normál vérnyomás fenntartásában. Nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez és megfelelő működésének fenntartásához. Szükséges a csontok és a fogak szerkezetének megőrzéséhez, a normál izomműködéshez. A készítmény kizárólag szerves kötésű magnéziumot (trimagnézium-citrát) tartalmaz, mely rendkívül hatékonyan hasznosul.
Összetevők: Trimagnézium-citrát, maltodextrin, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagok (trikalcium-foszfát, talkum), nedvesítőszer (szorbit), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), fényező anyag (hidroxipropil-metil-cellulóz).

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Felbontás után tartsa zárva, hűvös helyen.

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja tovább hat hónapnál! 


vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok