Tenger kincsei Zöldvér

Termékek / Csontok, izület, porc / Tenger kincsei Zöldvér


Ár: 2 750 Ft
darab
Tenger kincsei Zöldvér

Kiszerelés:60+18db

Összetevők: Okinawa korall kalcium (32%), zöldkagyló (32%), spirulina alga, (20%), chlorella alga (15%), csicsóka

Használati javaslat

Korall kalcium, zöldkagyló, spirulina és chlorella alga tabletta.

Kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához, a normál izomműködéshez és ingerületátvitelhez. A spirulina és a chlorellaalgák fogyasztása növeli a szervezet vitalitását, támogatja az immunrendszer működését. A zöldkagyló héj hatóanyaga a glükozamin, mely a porcok építőanyaga.
 

Felhasználási javaslat :
 napi 2×1 tabletta bő folyadékbevitellel. 
A tabletták adalék-kötőanyag nélkül, túlnyomásos sajtolással készülnek.
 
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Két hónapon belül felhasználása javasolt.
 
Figyelmeztetés!
A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!

Korallpor

A korallpor vagy korall kalcium egy természetes ásványi anyag, mely hozzásegíti a szervezetünket, hogy egészséges tudjon maradni. 

A korallpor a Japán Okinawán sziget partvidékéről származik, ahol különböző tanulmányok alátámasztják, hogy a legtöbb 100 évesnél idősebb ember él. A kutatók arra a megállapodásra jutottak, hogy az Okinawán elfogyasztott ivóvíz ionizált ásványi anyagokat tartalmaz, mely abból a korallból oldódott ki, melyre a sziget épült. A kutatások kimutatták, hogy a korall vízben megtalálható ásványi anyagok kémiailag nagyon hasonlóak az emberi csontvázban lévő ásványi anyagokkal.

A korallpornak magas a kalcium és magnézium tartalma, valamint több, mint 70 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. A világon számos szakember úgy véli, hogy a korall kalcium biológiailag jobban alkalmazhatóbb kémiai összetétellel és kiegyensúlyozottabb ásványi tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos kalcium, mert lehetővé teszi a szervezet számára a könnyebb hasznosítást.

A magas kálcium és magnézium tartalom miatt a korallpor erősen lúgosító hatással rendelkezik, melynek következtében az elsavasodást vissza lehet fordítani, mert helyre állítja a sejtek és a szövetek pH értékét.
A korallpor megnöveli a szervezet oxigén tartalmát, és hatására jelentősen megváltozik az anyagcsere, lassítja az öregedési folyamatokat és a csontritkulást, valamint szabályozza a hormon háztartás működését és kontrolálja a vérnyomást. 

vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok