Zöldkagyló PURE 90db BioCo

Termékek / Csontok, izület, porc / Zöldkagyló PURE 90db BioCo

A "kagylók királynőjeként" emlegetett, Új-Zéland partvidékén élő taréjos zöldkagyló természetes glükózaminoglikán (GAG) tartalma miatt vált népszerűvé.

Ár: 4 055 Ft
darab
Zöldkagyló PURE 90db BioCo

A zöldkagyló tápanyagai révén segít megőrizni a mozgékonyságot, az ízületek és porcok egészséges működését, a szív egészségét vagy például a bőr rugalmasságát.

A zöldkagyló fogyasztásának legfőbb hatása az izületi fájdalmak csökkentésében rejlik. Az új-zélandi zöldkagyló kivonata elősegíti a sérült és gyulladt ízületek regenerálódását; tartalmazza a porcok, csontok, ízületek alapvető működéséhez szükséges építőanyagokat; a bekövetkező ízületi fájdalmakat csökkenti és segít megelőzni azokat. 

A zöldkagyló segíthet az asztma tüneteinek enyhítésében, gyomor é bélproblémák esetében, például gyulladásos folyamatoknál.

Jelentős antioxidáns forrás, vagyis segít a szabadgyökök elleni védekezésben. Az őslakos maorik, több jótékony hatást is tulajdonítottak a zöldkagylónak, többek között: gyulladáscsökkentő, segíti a sebgyógyulást, támogatja a szetvezet védekező képességét.

A termék PURE, azaz "tiszta" készítmény, mely azt jelenti, hogy a gyártásnál nem használnak adalékanyagokat. A készítmény kizárólag színezékmentes kapszulába töltött zöldkagylót tartalmaz.

Adagolás: naponta 3 kapszulát bő folyadékkal bevenni.

Hatóanyag 1 tablettában: zöldkagyló: 1500 mg, melyből glükózaminoglikán min. 30 mg.


vissza

 

A termék sikeresen bekerült a kosárba!


Kosárhoz
Tovább vásárolok